BESTILLING OG LEVERING

Bestilling og levering 

Leveringstiden på varer som er på hovedlager, er normalt 2-5 virkedager (avhengig av hvor i landet produktet skal sendes).

Enkelte varer har som personlige produkter med navn/bilde eller lignende, har leveringstid på cirka 3 uker. Varer med opplyst "Bestillingsvarer" vil sendes umiddelbart ved ankomst til hovedlager i Larvik.

Dersom vi er tomme for varen på hovedlageret kan leveringstiden være opptil 14 dager. På produktsiden vil det stå opplyst estimert leveringstidspunkt til lager.  

Hundevennen.no står som ansvarlig for varen inntil den er levert til kunden.
Kunden står selv ansvarlig for å hente varen innen 7 dager. Dersom varen ikke blir hentet innen 7 dager og pakken blir sendt i retur til Hundevennen.no, vil det påløpe returgebyr tilsvarende fraktkostnad.

Kunden står ansvarlig for å oppgi korrekt leveringsadresse – og står ansvarlig for å betale frakt (begge veier) dersom varen kommer i retur til oss grunnet feil eller ufullstendig adresse.

Skulle ikke din bestilling ankomme innen forventet leveringstid?

Vennligst send en e-post til kundeservice@shadez.no, og vi tar en grundig sjekk på statusen av din bestilling. Det er viktig for oss med tilbakemeldinger, slik at vi kan bli bedre og tilfredstille deg som kunde.