OM OSS

Hva er Shadez.no?

Shadez er en nettbutikk med solbriller til fornuftige priser. Vårt sortiment vil variere over tid, da vi hele tiden følger trender og fokuserer på best mulig solbrille til best pris og kvalitet til våre kunder.

Vi er opptatt av å ha fornøyde kunder, og hver eneste kundeopplevelse teller. 

Vi samarbeider med noen av de største leverandørene og har god erfaring med netthandel, produktanalyse og dagens trender. 

Shadez.no ønsker være et steg foran våre konkurrenter, det betyr at prisene vil være de beste for deg som kunden. Prismatch - Bedre pris på samme solbrille hos andre nettbutikker i Norge? Vi har prisgaranti og jobber alltid for å ha markedets laveste priser. Skulle det hende at vi ikke lykkes, vil prismatch gi deg den laveste prisen tilgjengelig på markedet ved kjøpstidspunkt.

Vi besvarer kundehenvendelser alle virkedager og helligdager. Vi er tilgjengelig digitalt via kundeservice@shadez.no, og besvarer deg normalt innen 24 timer.  

Vårt mål er å kunne gi deg som kunde solbriller og tilbehør til gode priser, rask besvarelse via kundeservice@shadez.no og levering av din bestilling (2 til 5 virkedager). 

Din tilbakemelding er viktig for oss. Noe vi kan gjøre bedre? Da ønsker vi din tilbakemelding! Shadez.no er løsningsorienter og "lytter" til kunden.

Shadez Norge - Shadez.no er en undergruppe av CS Group AS etablert 2021. Administrasjon og lager er lokalisert i Larvik, Vestfold, Norge.

Ta kontakt med oss, dersom du har noen spørsmål. 

Med vennlig hilsen Casper Halvorsen - Daglig leder

 

 

Brønnøysundregistrene:

CS Group AS
Org. nr.: 932 087 790

Kontakt oss her